Actie
Woensdag 18 Januari 2023

100% NL betaalt jouw boodschappen!

De dure decembermaand is achter de rug, maar de prijzen in de supermarkt blijven maar stijgen! En daar gaan wij wat aan doen: 100% NL betaalt jouw boodschappen!  

Wat moet je doen?
Vanaf 23 januari kun jij jouw supermarktbonnetje met ons delen in de gratis 100% NL app! Hoor jij jouw naam en bel jij binnen 15 minuten terug? Dan win je het bedrag* van je bonnetje terug! Bel je niet, dan gaat de belsnellijn open en wint de 100ste beller het bedrag van het bonnetje.

Coop 
Is een resultaatgerichte, zelfstandige coöperatie met een uitgebreid assortiment van levensmiddelen en gerelateerde producten, die inspiratie bieden voor de dagelijkse maaltijd. De supermarktorganisatie staat midden in de samenleving met diverse maatschappelijke alternatieven op het gebied van voedselverspilling, duurzaamheid en gezondheid. Coop heeft landelijk supermarkten waarvan filialen en winkels aangestuurd door zelfstandig ondernemers. 

 

*Het maximale bedrag bedraagt 150 euro. Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error