Actie
Vrijdag 15 November 2019

100% NL deelt uit samen met Uw Ambachtelijke Bakker

Sinterklaas is in het land en dat vieren we! Samen met Uw Ambachtelijke Bakker delen we chocoladeletters uit en jij bepaalt waar we gaan uitdelen. Bij jou op de werkvloer aan je fijne collega’s, in jouw straat waar iedereen voor elkaar klaar staat of bij je favoriete sportclub?

Wat moet je doen?
Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier en laat ons weten waar jij wilt dat wij chocoladeletters van Uw Ambachtelijke Bakker komen uitdelen!

Ambachtelijke bakkers
Je kunt je vast wel voorstellen dat iemand die een soort hofleverancier van de Sint is hele drukke tijden beleeft in (de aanloop naar) december. Niet alleen worden er duizenden kruidnootjes gebakken, er worden ook prachtige chocoladeletters gespoten. Om nog maar niet te spreken over de gevulde speculaas, al het marsepein, de borstplaat, taaitaai en speculaasbrokken die de vitrines gaan vullen. Ambachtelijke bakkers werken dagelijks aan deze pure en eerlijke producten. Weten hoe jouw ambachtelijke bakker de decemberspecialiteiten bereidt? Jouw ambachtelijke bakker laat het je graag zien en geeft met plezier antwoord op al je vragen. Bekijk hier welke bakker het dichtstbijzijnde bij jou in de buurt is.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error