Actie
Maandag 27 Juli 2020

100% NL Gastenlijst: Maak kans op kaarten voor Club Zoveel van Guus Meeuwis

Je mag eindelijk weer op stap! 100% NL bezorgt jou, de hele maand juli, het uitje waar je al maanden op zit te wachten. Deze week maak je kans op 2 kaarten voor Club Zoveel: de exclusieve pop-up club van Guus Meeuwis & zijn nieuwe album Deel Zoveel.  

Ik wil dit winnen, wat moet ik doen?
Stuur jouw naam in via de gratis 100% NL App en wie weet win jij deze kaarten voor Club Zoveel. Ga er veilig op uit deze zomer door jezelf op de 100% NL Gastenlijst te zetten!

Extra kans online
Houd ons Facebook & Instagram kanaal goed in de gaten. Via social media maak je namelijk ook nog eens kans op een plekje op de 100% NL Gastenlijst!

Guus Meeuwis pop-up Club Zoveel 
Precies 25 jaar nadat Nederland kennis maakte met Guus Meeuwis lanceert hij vrijdag 31 juli zijn nieuwe album en opent hij zaterdag 1 augustus de deuren van Club Zoveel: zijn exclusieve pop-up club in de grote zaal van poptempel 013 in Tilburg. De titel verwijst niet alleen naar de zoveelste plaat die de zanger uitbrengt, maar vooral naar zijn verlangen om nieuwe muziek te blijven maken en te delen. Onder het mom ‘Deel Zoveel, Speel Zoveel’ brengt hij, live met band, zijn nieuwe album ten gehore.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error