Actie
Maandag 29 Juni 2020

100% NL Gastenlijst: Maak kans op tickets voor Dolfinarium

Na meer dan twee maanden thuis te hebben gezeten, mag je eindelijk weer iets leuks doen! 100% NL bezorgt jou, de hele maand juni, het uitje uit waar je al maanden op zit te wachten. Ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij. Deze week maak je kans op 4 tickets voor Dolfinarium Harderwijk!

Ik wil dit winnen, wat moet ik doen?
Stuur jouw naam in via de gratis 100% NL App en wie weet win jij 4 tickets voor Dolfinarium Harderwijk. Ga er veilig op uit deze zomer door jezelf op de 100% NL Gastenlijst te zetten!

Extra kans online
Houd ons Facebook & Instagram kanaal goed in de gaten. Hier maak je namelijk ook nog eens kans op een plekje op de 100% NL Gastenlijst!

Dolfinarium Harderwijk
Bij het Dolfinarium ontdek je de wondere waterwereld van héél dichtbij De poorten gaan open en de zenuwen gieren door je lichaam: jouw droom om een dolfijn te ontmoeten komt eindelijk uit! En dolfijnen zijn niet de enige dieren die je in het Dolfinarium vindt. Ook walrussen, zeeleeuwen, haaien en roggen zijn van de partij. En wat dacht je van de zeehonden en bruinvissen? Wauw! Check voor tickets en info de website van Dolfinarium.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error