Actie
Maandag 10 Augustus 2020

100% NL Gastenlijst: Maak kans op tickets voor Snelle tijdens De Amsterdamse Zomer

We mogen eindelijk weer op stap! 100% NL bezorgt jou, ook de maand augustus, het uitje waar je al maanden op zit te wachten. Deze week maak je kans op twee gastenlijstplaatsen voor Snelle tijdens ‘De Amsterdamse Zomer’. Het concert zal plaatsvinden op 27 augustus om 12.00 uur.

Ik wil dit winnen, wat moet ik doen?
Stuur jouw naam in via de gratis 100% NL App en wie weet win jij gastenlijstplaatsen voor Snelle tijdens ‘De Amsterdamse Zomer. Ga er veilig op uit deze zomer door jezelf op de 100% NL Gastenlijst te zetten!

Extra kans online
Houd ons Facebook & Instagram kanaal goed in de gaten. Via social media maak je namelijk ook nog eens kans op een plekje op de 100% NL Gastenlijst!

De Amsterdamse Zomer
In de maanden juli en augustus lanceren John Ewbank, Bas Smit en Nicolette van Dam, in samenwerking met 4PM Entertainment, De Amsterdamse Zomer. Tot en met 30 augustus vindt onder die naam een reeks intieme zomerconcerten plaats in het Olympisch Stadion. De zomerdagen worden gevuld met muziek, verzorgd door onder andere Snelle, Tino Martin, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Lil Kleine, Hans & Candy Dulfer, Rolf Sanchez en Emma Heesters. Op de middenstip van het stadion wordt een intieme setting gecreëerd, waar in drie shifts per dag de concerten plaatsvinden. 

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error