Actie
Zondag 18 Juli 2021

100% NL Gastenlijst: Win kaarten voor Walibi!

We mogen steeds meer erop uit en daarom maak je deze zomer kans op een plekje op de 100% NL gastenlijst. Van een musical, pretpark óf een festival! Deze week maak je kans op 2 kaarten voor Walibi!

Ik wil meedoen, wat moet ik doen? 
Wil jij kans maken op kaarten voor Walibi? Stuur een bericht met jouw naam via de gratis 100% NL App! Word jij teruggebeld op de radio en kom je in de uitzending? Dan krijg jij een plekje op de 100% NL Gastenlijst en win je 2 kaarten voor Walibi!

Extra kans online
Houd ons Facebook en Instagram kanaal goed in de gaten. Hier maak je namelijk ook nog eens kans op 2 kaarten voor Walibi!

WALIBI! Het meest spectaculaire uitje van Nederland! 
Op zoek naar het leukste dagje uit voor het hele gezin? Kom dan HARDGAAN in Walibi Holland. Beleef samen een unieke rit in de nieuwste achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan van puur hout én staal gaat 5x ondersteboven én gooit je alle kanten op. Stap daarnaast in snelheidsduivel Xpress: Platform 13 of ga 6x over de kop in achtbaan Speed of Sound. De grote waaghalzen, vanaf 140 cm lang, mogen Lost Gravity en Goliath zeker niet overslaan!   

Voor ieder wat thrills
Oók de niet-achtbaanliefhebbers gaan een toffe dag tegemoet. Ga samen op een spetterend avontuur in Crazy River en El Rio Grande, bewonder het uitzicht vanuit het 45 meter hoge reuzenrad La Grande Roue of waai uit in de zweefmolen Super Swing.  Kortom, met meer dan 30 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven voor het hele gezin. Dus HARDGAAN? Walibi!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error