Actie
Zondag 1 Augustus 2021

100% NL Gastenlijst: Win kaarten voor WILDLANDS!

We mogen steeds meer erop uit en daarom maak je deze zomer kans op een plekje op de 100% NL gastenlijst. Van een musical, pretpark óf een festival! Deze week maak je kans op kaarten voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

Ik wil meedoen, wat moet ik doen? 
Wil jij kans maken op tickets voor WILDLANDS? Stuur een bericht met jouw naam via de gratis 100% NL App! Word jij teruggebeld op de radio en kom je in de uitzending? Dan krijg jij een plekje op de 100% NL Gastenlijst en win je 4 tickets voor WILDLANDS! 

Extra kans online 
Houd ons Facebook & Instagram kanaal goed in de gaten. Hier maak je namelijk ook nog eens kans op 4 tickets voor WILDLANDS! 

WILDLANDS
In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen ga je op wereldreis in één dag. Begin je avontuurlijke route in Jungola. In de gigantische, tropische kas (de grootste van de wereld!) vaar je in een boot de Rimbula River af. Als je geluk hebt, nemen de olifanten een bad vlak naast jouw boot. In Serenga bevind je je in de wereld van de hete droogte. Ga op safari met onze truck en ontmoet giraffes, neushoorns en zebra’s van dichtbij. In Nortica kun je oog in oog komen te staan met de ijsberen. In de wereld van de ijzige kou vind je ook het domein van de wasberen en vergeet vooral niet even een kijkje te nemen bij de pinguïns en de zeeleeuwen. WILDLANDS is één groot avontuur voor jong en oud!  

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL