Actie
Maandag 29 Juni 2020

100% NL Routeplanner: Win een huurauto!

Door de coronacrisis zijn veel vakantieplannen in duigen gevallen. Blijf jij dit jaar in eigen land en ga je het liefst met de auto erop uit? Geef je dan nu op en maak kans op een BOVAG huurauto voor één week!  

Heb jij altijd al met een cabrio of met een luxe personenbus met vrienden* door Nederland willen reizen voor een heerlijke vakantie? Of wil je je familie bezoeken die aan de andere kant van het land wonen? Maak dan nu kans op een huurauto en trek erop uit deze zomer!

Ik wil een huurauto voor één week, wat moet ik doen?
Waar zou jij naartoe willen gaan met een gratis huurauto? Geef via onderstaand invulformulier door waar je naartoe wil en waarom en maak kans op een BOVAG huurauto!

BOVAG autoverhuurbedrijf
Van cabrio tot personenbus, voor een dagje uit in eigen land of een hele maand op reis door Europa: met een huurauto ben je flexibel, de keuze is reuze en je kunt in de nieuwste, zuinigste en veiligste modellen rijden. In heel Nederland staan bijna 400 BOVAG-autoverhuurbedrijven voor je klaar met wel 50.000 personenauto’s in alle soorten en maten. Als je een auto huurt bij een BOVAG-lid heb je optimale zekerheid met duidelijke voorwaarden en overeenkomsten, zonder nare verrassingen achteraf. In vrijwel elke gemeente vind je wel een autoverhuurbedrijf of verhuurpunt dat is aangesloten bij BOVAG en voldoet aan alle kwaliteitseisen.

*Let op, volg de adviezen van het RIVM op.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V en de Aanvullende voorwaarden.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error