Actie
Maandag 4 Oktober 2021

Beleef Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris!

Hou je van Halloween en wil jij graag komen griezelen in Disneyland Paris? Dat kan! Speel mee met Wie is de Schurk en maak kans op een verblijf voor vier personen in Disneyland Paris tijdens Disney's Halloween Festival! Durf jij het aan?

Beleef Disney’s Halloween Festival in Disneyland Paris met de engste Disney Schurken en de meest magische verrassingen!

Ik wil naar Disneyland Paris, wat moet ik doen?
Speel van maandag 11 t/m zondag 24 oktober mee met 'Wie is de Schurk' op 100% NL. Je hoort een persoon verschillende signalementen benoemen van een Disney Schurk. Denk jij te weten welke Disney Schurk voldoet aan de signalementen? Stuur het goede antwoord in via de 100% NL App en word jij teruggebeld in de uitzending? Dan win jij een magische reis naar Disneyland Paris.

Wat win ik?
- Verblijf voor twee nachten in een Disney Hotel voor 4 personen
- 3-daagse toegang tot de Disney Parken voor 4 personen 
- Ontbijt in je Disney Hotel
- Omdat je in een Disney Hotel verblijft geniet je van Extra Magic Time, Disney Figuren in je hotel en gratis parkeren! 

Disney’s Halloween Festival komt terug van 1 oktober t/m 7 november 2021 in Disneyland Paris!
Hou je van Halloween? De Disney Schurken zijn er dol op! Ze zijn weer terug om ons verschrikkelijk te vermaken. Schreeuw het uit van plezier bij de schrikbarende Selfie Spots, spooktaculaire attracties en vreseleuke verrassingen. Griezel met de beruchte Disney Schurken, Kapitein Haak, Cruella, Maleficent poseren voor een foto met je in de twee Disney Parken. Ook Mickey, Minnie en hun vrienden zijn gekleed in hun meest spooktaculaire Halloweenkostuums, ze kunnen niet wachten om een mooi moment met je te delen. Daarnaast kan je genieten van Halloweendecoraties, laat je betoveren door schattige kleine geesten, glimlachende pompoenen en bewonder de skeletten!

Meer weten? Je leest het hier.

Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden aangepast afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Disneyland Paris is niet aansprakelijk voor de gevolgen daarvan tijdens jouw vakantie of bezoek. Bezoek https://www.disneylandparis.com/nl-nl/gezondheidsmaatregelen/ voor de meest recente updates.

Een coronabewijs (pass sanitaire) is verplicht om de Disney Parken, Disney Hotels, Disney Village en Disney’s Davy Crockett Ranch te bezoeken voor gasten ouder dan 12 jaar 2 maanden. Bezoek https://www.disneylandparis.com/nl-nl/gezondheidsmaatregelen/ voor alle informatie.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error