Actie
Maandag 30 September 2019

Beleef Disney’s Halloween Festival in Disneyland Paris!

Droom jij er altijd al van om op de foto te gaan met Mickey Mouse en hou jij ook van lekkere spanning? Dan ben je hier aan het juiste adres! Speel mee met Zoek De Schurk en maak kans op een verblijf voor vier personen in Disneyland Paris tijdens Disney's Halloween Festival! Durf jij het aan?

Beleef Disney’s Halloween Festival in Disneyland Paris met de engste Disney Schurken en de Meest Magische Shows!

Ik wil naar Disneyland Paris, wat moet ik doen?
Speel van 7 t/m 20 oktober mee met Zoek De Schurk in De Barry Paf Show. Een schurk heeft zich in Disneyland Paris verstopt en wij willen graag weten wie dit is en waar de schurk zich bevindt. Op de radio maken we de schurk bekend. Via ons Instagram kanaal (Instagram Stories) achterhaal je de locatie van de schurk.

Weet jij wie de schurk is en waar hij of zij zich bevindt? Stuur dan een gratis bericht via de 100% NL app met de naam van de schurk en de locatie. Kom je in de uitzending? Dan win jij een verblijf voor vier personen naar Disneyland Paris! En omdat je in een Disney Hotel, op loopafstand van de Disney Parken, slaapt, krijg je bovendien extra vroeg toegang tot de Disney Parken tijdens Extra Magic Time, kan je Disney Figuren ontmoeten in je Disney Hotel en mag je gratis parkeren.

Social Media
Hou ons Instagram en Facebook kanaal goed in de gaten voor de locaties van de schurken én we geven extra verblijven in Disneyland Paris weg!

Disneyland Paris
Durf jij Disney's Halloween Festival aan? Dit vreseleuke Halloween seizoen houdt Disneyland® Paris in zijn greep van 28 september t/m 3 november 2019. Maak je klaar voor nog meer schrikbarend leuk entertainment, een angstaanjagend vernieuwde beleving in The Twilight Zone Tower of Terror™, de show van de zeeheks Ursula met haar bende Disney Schurken en nieuwe griezels in de heropende Phantom Manor. Geniet van de gezellige herfstsfeer in Main Street, U.S.A. en Frontierland in het Disneyland Park. Grijnzende pompoenen, flikkerende lampjes en griezelige geluiden wekken een betoverende sfeer waar je tot laat in de avond vreselijk heerlijk van kunt genieten.


Aanvullende actievoorwaarden

  • De vouchers zijn tot een jaar na uitgifte geldig.
  • Verblijf (2 nachten) in Disney's Sequoia Lodge Hotel voor 4 personen.
  • 3-daagse toegang tot Disneyland Park and Walt Disney Studios Park.
  • Ontbijtvouchers.
  • Op basis van beschikbaarheid.
  • Exclusief vervoer, overige maaltijden en eventuele extra's.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error