Actie
Zondag 31 Juli 2022

De 100% NL Gastenlijst: Win gastenlijst plekken voor Dutch Valley!

Je hebt een super zomer met de 100% NL Gastenlijst: Win Met Je Gezin! Deze week maak je kans op gastenlijst plaatsen voor Dutch Valley! Geniet van je zomer en zet jezelf met je gezin op de 100% NL Gastenlijst!

Ik wil mijzelf toevoegen aan de 100% NL Gastenlijst, wat moet ik doen?
Stuur 'GASTENLIJST' met de gratis 100% NL App naar de studio. Kom je in de uitzending? Dan win je vier plekken op de 100% NL Gastenlijst!

Dutch Valley festival
Dutch Valley is de grootste en gezelligste muzikale kermis van Nederland met alleen maar artiesten van eigen bodem. Jaarlijkse weten 30.000 bezoekers uit het hele land hun weg te vinden naar recreatiegebied Spaarnwoude om te genieten van acht verschillende podia gevuld met pop, rock, hiphop, après ski, Nederlandstalige muziek, dance, disco en soul. Dutch Valley heeft voor ieder wat wils! Anouk, Snelle & de Lieve Jongens Band, Rolf Sanchez, Jan Smit, Snollebollekes, Tino Martin, FeestDJRuud XXL, Mart Hoogkamer, Wolter Kroes, Josylvio, Cho, Mental Theo en meer dan 100 andere Nederlandse topacts zorgen voor een onvergetelijke editie van Dutch Valley festival! Meer informatie over de kaartverkoop en het volledige programma met alle artiesten zijn te vinden op www.dutchvalley.nl.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error