Actie
Maandag 23 September 2019

De Barry Blaf Show

4 oktober is het zover, dan is het weer Dierendag! Wij houden net als de Dierenbescherming heel veel van dieren en besteden daarom extra aandacht aan dieren die dat hard nodig hebben in De Barry Blaf Show. 

Barry zet van maandag 30 september t/m vrijdag 4 oktober elke dag een hondje uit het asiel in de spotlight. Maak iedere dag kennis met een hondje en laat je hart veroveren. Wie weet word jij het gelukkige nieuwe baasje van één van deze honden!

Ik zoek een baasje!
Onderstaande honden zullen in de Barry Blaf Show in de spotlight staan.  Wil je meer weten over deze honden en andere asielhonden die een nieuw baasje zoeken? Klik dan hier en wie weet zit er een hond voor jou bij! 

De Dierenbescherming
Jaarlijks raken in ons land tienduizenden dieren in nood. De medewerkers en vrijwilligers van de Dierenbescherming staan dag en nacht klaar om ze op te vangen, te verzorgen en te beschermen. Dat doen ze met veel liefde, maar ze kunnen het niet alleen. Help jij de Dierenbescherming dieren redden

Facebook
Wil jij een jaar lang gratis voer voor jouw huisdier winnen? Speel dan mee met de winactie op Facebook! Heb jij de leukste huisdierselfie? Reageer onder de post en maak kans!

 Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error