Actie
Maandag 9 September 2019

De Nierstichting collecteweek

Van 15 t/m 21 september is de Nierstichting collecteweek. Nierpatiënten zijn echte volhouders. Ze moeten wel. Net als wij. De Nierstichting gaat door totdat alle nierpatiënten weer de vrijheid hebben om gewoon te kunnen leven. Maar wat weten we eigenlijk over de Nierstichting of over het leven met een nierziekte? 

Stel een vraag aan een nierpatiënt!
Ben je benieuwd hoe het is om met een nierziekte te leven? In de collecteweek van de Nierstichting hoor je elke avond een nierpatiënt aan het woord op 100% NL die jouw vraag kan beantwoorden. Onderaan deze pagina kan jij jouw vraag doorgeven en wie weet behandelen we deze in het programma van Stephan.

De Nierstichting
Patrick is vader van twee jonge kinderen. Sinds zijn 17e is hij nierpatiënt. Zijn zorgeloze leven was in een keer voorbij. Patrick dialyseert drie keer per week vier uur lang. En dat al 11 jaar. Het moet, als hij een week niet dialyseert overleeft hij het niet. Hij merkt dat hij hard achteruitgaat. Dat hij niet de vader kan zijn die hij wil zijn. Maar Patrick geeft niet op. Hij houdt vol. Net als wij. We gaan door totdat Patrick en alle andere nierpatiënten weer de vrijheid hebben om gewoon te kunnen leven. Wil je meer weten? Ga naar nierstichting.nl/volhouden.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Stuur je vraag in!
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error