Actie
Donderdag 2 April 2020

#DresscodeOranje, doe mee op Goede Vrijdag en trek iets oranje aan!

Tijdens het EK of WK trekken we met zijn allen oranje aan om het Nederlands elftal aan te moedigen. In deze gekke tijden kunnen we wel wat van dat saamhorigheidsgevoel gebruiken. Daarom heeft Barry Paf een mooi initiatief in het leven geroepen.

Doe iets goeds op Goede Vrijdag en draag oranje om zo te laten zien dat we de Nederlanders met vitale beroepen steunen. Of dat nu mensen in de zorg zijn, de vakkenvullers of de docenten die de kinderen op afstand les blijven geven, iedereen verdient wat extra waardering voor zijn of haar harde werk in deze gekke tijden. Dus in plaats van onze sporthelden te steunen, steunen we de helden van nu.

Trommel al je vrienden, familie en collega’s op en draag op Goede Vrijdag oranje! Kim, die momenteel op de IC in Amersfoort werkt, heeft daarbij nog een mooie boodschap: “Te gek, iedereen heeft wel iets oranje in de kast liggen! Wat een leuk idee! Als je dan oranje draagt, dan alsjeblieft ook met een glimlach. We zijn inmiddels super goed geworden in het houden van 1,5 meter afstand, maar als je dan toch over straat moet, geef dan iemand ook je glimlach!”

Doe jij ook mee? #DresscodeOranje

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error