Actie
Maandag 14 September 2020

Fashion Friday! Maak kans op een nieuwe outfit!

Ken jij iemand die wel een opfrisbeurt kan gebruiken of die zich totaal verliest in het uitkiezen van een outfit? Geef hem of haar nu op voor Fashion Friday! 100% NL organiseert samen met Van Tilburg Mode & Sport Fashion Friday! Een maand lang maak je iedere vrijdagmiddag kans op een compleet nieuwe outfit t.w.v. €400,- én een personal shopper bij Van Tilburg Mode & Sport!

Ik wil dit winnen, wat moet ik doen?
Verdient jouw vrouw, vriend, zus of collega het om helemaal in het nieuw gestoken te worden? Meld hem/haar dan nu aan bij 100% NL en wellicht maak je iemand blij met een compleet nieuwe outfit! Elke week op vrijdag verrast Stephan Jacobs tussen 16:00 - 19:00 uur namelijk een luisteraar met een hele nieuwe outfit én een compleet verzorgde Van Tilburg Mode & Sport experience.  

Van Tilburge Mode & Sport
Familiebedrijf Van Tilburg Mode & Sport groeide in 70 jaar uit tot een begrip in de wijde regio en de grootste zelfstandige modezaak van Nederland. Een naam die borg staat voor mode, kwaliteit, vakmanschap en service. Met 800+ toonaangevende merken onder één dak, is Van Tilburg hét adres voor de laatste mode voor heren, dames en kids, schoenen en sport. Met onze unieke gratis vermaakservice – klaar terwijl je wacht! – past Van Tilburg bovendien niet alleen naadloos bij de laatste trends, maar ook altijd perfect bij jou.

 

Win een outfit!

Verdient jouw vrouw, vriend, zus of collega het om helemaal in het nieuw gestoken te worden? Laat je gegevens achter en laat weten waarom jij diegene wilt verrassen met een nieuwe outfit! (* = verplichte velden)

Voornaam *
Achternaam *
Postcode *
Adres *
Telefoonnummer *
E-mail *
Laat hier weten wie en waarom jij diegene een nieuwe outfit gunt! *

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van alle aanbiedingen en acties van Van Tilburg Mode & Sport

Actie
Maandag 14 September 2020

Bedankt voor je aanmelding!

Wat leuk dat je iemand blij wilt maken met een nieuwe outfit!

Vanaf nu maakt diegene kans om op vrijdag door Stephan Jacobs verrast te worden tussen 16:00 - 19:00 uur met een hele nieuwe outfit én compleet verzorgde Van Tilburg Mode & Sport experience.  

Deel dit bericht:
Bedankt voor het meespelen!
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error