Actie
Woensdag 29 September 2021

Fashion Friday! Maak kans op een nieuwe outfit!

Ken jij iemand die wel een opfrisbeurt kan gebruiken of die zich totaal verliest in het uitkiezen van een outfit? Geef hem of haar nu op voor Fashion Friday! Van 1 t/m 22 oktober maak je iedere vrijdagmiddag kans op een compleet nieuwe outfit t.w.v. €400,- én een personal shopper bij Van Tilburg Mode & Sport!

Ik wil dit winnen, wat moet ik doen?
Verdient jouw vrouw, vriend, zus of collega het om helemaal in het nieuw gestoken te worden? Meld hem/haar dan nu aan bij 100% NL en wellicht maak jij iemand blij met een compleet nieuwe outfit! Elke vrijdag verrast Stephan Jacobs tussen 16:00 - 19:00 uur een luisteraar met een hele nieuwe outfit én een compleet verzorgde Van Tilburg Mode & Sport experience.  

Van Tilburge Mode & Sport
Familiebedrijf Van Tilburg Mode & Sport groeide in 70 jaar uit tot een begrip in de wijde regio en de grootste zelfstandige modezaak van Nederland. Een naam die borg staat voor mode, kwaliteit, vakmanschap en service. 

Met 800+ toonaangevende merken onder één dak, is Van Tilburg hét adres voor de laatste mode voor heren, dames en kids, schoenen en sport. Met onze unieke gratis vermaakservice – klaar terwijl je wacht! – past Van Tilburg bovendien niet alleen naadloos bij de laatste trends, maar ook altijd perfect bij jou. 

 Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL