Actie
Woensdag 6 September 2023

Fashion Friday! Maak kans op een nieuwe outfit

Ken jij iemand die wel een opfrisbeurt kan gebruiken of die zich totaal verliest in het uitkiezen van een outfit? Geef hem of haar nu op voor Fashion Friday! Van 6 t/m 29 september maak je iedere vrijdagmiddag kans op een compleet nieuwe outfit t.w.v. €400,- en een personal shopper!

Ik wil dit winnen, wat moet ik doen?
Verdient jouw vrouw, vriend, zus of collega het om helemaal in het nieuw gestoken te worden? Geef hem/haar dan nu op via onderstaand invulformulier en wellicht maak jij iemand blij met een compleet nieuwe outfit t.w.v. €400,-!

Elke vrijdag verrast Stephan Jacobs tussen 16.00 en 19.00 uur een luisteraar met een hele nieuwe outfit én een compleet verzorgde Van Tilburg Mode & Sport experience.  

Van Tilburg Mode & Sport
Familiebedrijf Van Tilburg Mode & Sport groeide in meer dan 70 jaar uit tot een begrip in de wijde regio en de grootste zelfstandige modezaak van Nederland. Een naam die borg staat voor mode, kwaliteit, vakmanschap en service.   

Met 800+ toonaangevende merken onder één dak, is Van Tilburg hét adres voor de laatste mode voor heren, dames en kids, schoenen en sport. Met onze unieke gratis vermaakservice – klaar terwijl je wacht! – past Van Tilburg bovendien niet alleen naadloos bij de laatste trends, maar ook altijd perfect bij jou.  

 

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wie verdient een nieuwe outfit?

Voornaam *
Achternaam *
Postcode *
Adres *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mail *
Ik vind dat ... een nieuwe outfit verdient! *

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van alle aanbieden en acties van Van Tilburg Mode & Sport 

Actie
Woensdag 6 September 2023

Bedankt voor jouw deelname!

Deel dit bericht:
Terug naar 100p.nl
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error