Actie
Maandag 8 Juli 2019

Maak deze week kans op een DAB+ radio!

Kan jij niet leven zonder radio en luister je het liefst de hele dag naar 100% NL? Luister deze week dan extra goed, want je maakt elke dag kans op een DAB+ radio van Sangean!

Ik wil de DAB+ radio winnen, wat moet ik doen?
Hou deze week de radio goed in de gaten! Hoor je de oproep van één van onze DJ's? Stuur dan een appje naar de studio en wie weet ga jij er straks met een DAB+ radio vandoor!


DAB+
Wij zijn er altijd en overal. Bij je thuis, op de fiets, in de auto. Wij laten je lachen, vertellen je wat er in de wereld gebeurt en draaien jouw favoriete muziek. Wij zijn er als je alleen bent, of juist samen. Je ziet ons niet, maar je hoort ons wel. Luister nu naar de digitale radio van morgen. Je hoort ons allemaal op DAB+, het nieuwe geluid van radio.

Charmant, compact en een verbluffend geluid!
Dat is de SANGEAN Genuine Mini DAB. Dit is wellicht de meest charmante radio die u ooit heeft gezien. Hij is klein in formaat, maar onderschat zijn krachten niet! Deze DAB+ radio heeft een zeer hoogwaardige klank weergave door de akoestisch afgestelde houten kast. Luister naar uw favoriete radiostations in hoge digitale kwaliteit met DAB+. De SANGEAN Genuine Mini heeft zeer moderne functies. Stream uw eigen muziek via Bluetooth of sluit een extern apparaat aan via de AUX-aansluiting. SANGEAN is al 45 jaar wereldleider als het gaat om ontwikkeling, productie en verkoop van kwalitatief hoogwaardige radio's. Bestel nu je producten t/m 31 juli op www.sangeanshop.eu met de code 'DABPLUS' en krijg 30% korting!

Extra kans maken?
Ook online maak je elke dag kans op een gloednieuwe DAB+ radio. De winnaar maken we elke middag om 17:00 uur bekend op deze pagina. Klik hieronder op 'volgende pagina', laat je gegevens achter en maak kans!

Winnaars
Maandag -  Marloes Frijters uit Etten-Leur
Dinsdag - Mike Toet uit Zoetermeer
Woensdag - Amber Vrijdag uit Dordtrecht
Donderdag - Rick van Beek uit Edam

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error