Actie
Maandag 2 September 2019

Maak kans op €100,- shoptegoed bij Albelli

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Heb jij een onvergetelijke zomer gehad, de reis van je leven gemaakt of vakantie gevierd in eigen land?  Maak van jouw zomer een herinnering voor het leven met een prachtig fotoboek!

Stuur nu jouw zomerse foto in door onderaan deze pagina op 'doe mee' te klikken en maak kans op €100,- shoptegoed bij albelli! Daarnaast maak je ook via de radio kans op deze prijs. Luister van maandag 9 t/m vrijdag 13 september elke werkdag naar het programma van Stephan Jacobs (19:00-21:00 uur) en deel jouw zomerse foto via de gratis 100% NL app

Niet gewonnen? Niet getreurd! Ook maak je via onze Facebook en Instagram pagina's kans op deze mooie prijs.albelli 

Heb jij deze zomer ook zoveel mooie foto’s gemaakt? Van bijvoorbeeld een verre reis of van die gezellige weken aan het zwembad of op het strand. Ja? Wat leuk! Maar wat doe je eigenlijk met al die zomerse foto’s...? Maak er een tastbare herinnering van met een gepersonaliseerd fotoproduct bij albelli! Je kan een fotoboek gemakkelijk op je telefoon maken of download het offline fotoboekprogramma op je computer en gebruik de Smart Assistant. Deze software zet automatisch een fotoboek voor je in elkaar; het kiest de beste foto’s uit en maakt prachtige indelingen. Je hebt daarna zelf nog de creatieve vrijheid! Ga aan de slag!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Doe mee
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error