Actie
Maandag 8 November 2021

Maak kans op de mooiste Sinterklaas ooit!

Hoor wie klopt daar... Op zaterdag 13 november komt Sinterklaas weer naar Nederland en dit jaar maak jij kans op de mooiste Sinterklaas ooit! Verdient jouw zoon, dochter of buurkinderen een magische dag met een ontmoeting met de Sint? Speel dan mee!

Ik wil de mooiste Sinterklaas ooit, wat moet ik doen?
Vanaf maandag 15 november worden er elke dag cadeautjes bezorgd in de studio. 2x per dag voelt een 100% NL DJ aan het cadeautje en geeft enkele hints hierover. Denk jij te weten wat er in het cadeautje verpakt zit? Stuur: 'Sint + jouw antwoord' in via de 100% NL App! Word jij teruggebeld en heb je het goede antwoord? Dan win jij een zak vol met leuke HEMA cadeautjes en kwalificeer jij je voor de finale op vrijdag 26 november voor de mooiste Sinterklaas ooit. 

Op vrijdag 26 november wordt er door middel van het trekken van een lootje uit de mijter
van Sinterklaas één hoofdprijswinnaar bekend gemaakt en die zich mag klaarmaken voor de mooiste Sinterklaas ooit! 
Je wordt samen met het hele gezin opgehaald met de Pietenlimousine, je gaat op bezoek bij één van de werkplaatsen van Sinterklaas, hier mag je een chocoladeletter versieren en dansen bij de Pietendisco, ook word je opgeleid tot Piet en Hulpsinterklaas én krijg je een grote zak met allemaal cadeaus, die op jouw verlanglijstje staan.

Voorwaarden: je bent beschikbaar op zondagmiddag 5 december en in het bezit van een coronatoegangsbewijs en als de coronamaatregelen het toelaten. Lees alle maatregelen op de website van Rijksoverheid.

Extra winactie
Wil jij kans maken op heerlijke chocoladeletters van HEMA? Houd dan ons Facebook en Instagram-kanaal goed in de gaten!

HEMA
Bij HEMA is alles met liefde gemaakt door HEMA zelf. Zo weten we zeker dat onze spullen niet alleen hartstikke leuk zijn, maar ook leerzaam én duurzaam. En dat voor een HEMA prijsje. Dit jaar pakken we extra uit met een Sint cadeaumagazine boordevol speelgoed! In het Sint cadeaumagazine vind je ook spannende luisterverhalen, een doeboek van Juf Roos en leuke surprise tutorials van Jill Schirnhofer. Haal snel jouw Sint cadeaumagazine in de HEMA winkel of kijk op hema.nl voor alle schoencadeautjes!

 

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error