Actie
Maandag 4 Oktober 2021

Maak kans op de speciale 100% NL editie van het spel Hint!

Ben jij een fanatieke speler tijdens een spelletjesavond en kan je niet wachten om je vrienden in te maken? Dan heeft 100% NL het ultieme spel voor jou! Het bekende spel Hint maar dan compleet in een 100% NL jasje.

Ik wil Hint winnen, wat moet ik doen?
Luister maandag t/m donderdag vanaf 16:00 uur naar de Barry Paf Show en speel mee met ‘de lekkere schijf even na vijf’ en stem op jouw favoriet. Belt Barry je terug en kom je in de uitzending? Dan win je het spel Hint De 100% NL editie!
 
Ook maak je op vrijdagmiddag tussen 16:00 uur en 19.00 uur kans bij Stephan Jacobs door mee te spelen met het spel Hint! Stephan geeft op de radio 3 hints, stuur jij het juiste antwoord in via de 100% NL App en kom je in de uitzending? Dan win je het spel Hint De 100% NL editie! 

Lach je rot met HINT GO 100%NL 
Tijdens het partyspel HINT ga jij met je teamgenoten raden, uitbeelden, tekenen en neuriën, maar vooral heel veel lachen tijdens het spelen van dit vermakelijke bordspel. Speel HINT om een hint te krijgen, een hint te geven en als je echt goed bent, een hint te stelen. Maar kijk uit voor de verboden begrippen.

In samenwerking met 100% NL introduceert Asmodee een speciale, compacte on the GO editie van HINT! Deze versie draait volledig om Nederland, dat betekent dus veel Nederlandstalige liedjes neuriën, Nederlandse sporten uitbeelden en veel typisch Nederlandse tradities en gewoontes om te tekenen, uit te beelden of te beschrijven. Met maar liefst 150 kaarten is een avond vol hilariteit gegarandeerd! De kaarten zijn ook te gebruiken als aanvulling op het originele HINT bordspel. 

Bestel nu HINT, de speciale 100% NL editie, via bol.com, wehkamp, Top1ToysBruna én Blokker!

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL