Actie
Maandag 21 September 2020

Maak kans op één jaar lang kattenvoer!

Helaas dit jaar geen Olympische Spelen, dus organiseren we er zelf één met katten! Hangt jouw kat altijd in de gordijnen of heb je hem een trucje geleerd? Dan zijn wij op zoek naar jouw leukste, grappigste en mooiste kattenfilmpje! Stuur een foto of video in via onderstaand invulformulier en maak kans op één jaar lang kattenvoer van IAMS!

Ik wil één jaar lang IAMS kattenvoer winnen, wat moet ik doen? 
Vanaf maandag 28 september t/m vrijdag 2 oktober spelen we elke werkdag bij Goedemorgen 100% NL de Kattenspelen. We gaan opzoek naar de leukste, grappigste en mooiste kattenfilmpjes/foto's! Heb jij een bijzondere, leuke, schattige foto/video van je kat? Upload deze dan hieronder of via de gratis 100% NL App en doe mee! Maar niet alleen in die week maak je kans op één jaar lang kattenvoer, maar ook speciaal op Dierendag, zondag 4 oktober, bij Martijn La Grouw en Stephan Jacobs in de middag maken we nog een extra winnaar bekend!

Extra kans!
Houd ook onze social media kanalen goed in de gaten, want ook op zaterdag 3 oktober maak je via Facebook en Instagram nog eens kans op één jaar lang kattenvoer!

Happy cat, happy life
We voelen ons verantwoordelijk voor het geluk van uw kat, en daarmee ook voor dat van u. Wij zijn van mening dat goede voeding hiervoor een verbazingwekkende bijdrage kan leveren. We zijn er trots op dat we uw huisdier heerlijk voer kunnen bieden waar ze dol op zijn, en alle voedingsstoffen die ze nodig hebben van een vertrouwd merk met 70 jaar ervaring. Kan je niet wachten en wil je nu alvast kattenvoer bestellen? ga dan naar www.iams.nl en check waar de dichtstbijzijnde winkel is.

Doe mee!
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error