Actie
Maandag 11 Mei 2020

Maak kans op een Kamado BBQ!

Het is heerlijk weer en dus tijd voor dé BBQ! Vanaf maandag 18 mei t/m vrijdag 29 mei gaat er de hele week tijdens De Barry Paf Show een BBQ alarm af! Na het alarm wordt één van de dagwinnaars bekendgemaakt en opgebeld. Alle dagwinnaars spelen op vrijdag mee in het finalespel, waarin je kans kan maken op een Kamado BBQ aangeboden door Sunmaster!

Wat moet ik doen?
Meld je via onderstaand invulformulier aan en maak kans op een goed gevulde BBQ Pakket. Daarbij maak je gelijk kans op de hoofdprijs, een Kamado BBQ aangeboden door Sunmaster! 

Finale
Op vrijdag 22 mei en vrijdag 29 mei spelen we het finalespel. We hebben een barbecue met daarop vier hamburgers. Op de onderkant van de hamburgers staan de namen van de finalisten. Wanneer Barry Paf het sein geeft, flipt de barbecuemaster één van de burgers om. De naam die we zien heeft de Kamado BBQ gewonnen.

Sunmaster
Als zonwering specialist weten wij: de zon is heerlijk. Weldadig voor lichaam en geest. Maar soms is de zon net iets te veel van het goede. Dan kan je rekenen op de zonweringen en rolluiken van Sunmaster. We maken kwaliteitsproducten voor huis en kantoor. Onze collectie bestaat uit 6 productgroepen: knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken, buitenjaloezieën en buitenleven. Kwaliteitsproducten die bescherming bieden tegen zonlicht. Ze zorgen voor een comfortabel buitenleven én een aangenaam en gezond binnenklimaat. Trendy en met een lange levensduur. Passend bij jouw smaak en persoonlijke levensstijl. Ons doel? Sfeer en comfort voor iedereen. Vier de zon, koester de schaduw!

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL