Actie
Vrijdag 27 Augustus 2021

Maak kans op een kijkje achter de schermen!

Speciaal voor de kijkers van 100% NL TV hebben wij tijdens de actieperiode van De Uithaal een leuke winactie in het leven geroepen, waarbij je een kijkje achter de schermen in de studio van 100% NL kunt winnen.

Hoe kan ik een ‘kijkje achter de schermen’ bij 100% NL winnen?
Wil je kans maken op een kijkje achter de schermen in de 100% NL studio? Meld je dan aan door hieronder jouw gegevens achter te laten en deel jouw favoriete uithaal! Wij selecteren niet de uithaal met de meeste stemmen, maar kiezen het meest bijzondere verhaal. Word je teruggebeld in de week van 4 oktober? Dan wordt er met jou een afspraak ingepland om een kijkje te komen nemen in de 100% NL studio. En wellicht ontmoet jij dan wel één of meerdere van jouw favoriete 100% NL dj's.

*Uiteraard houden wij rekening met alle actuele geldende corona maatregelen. Hiervan brengen wij de winnaar per mail op de hoogte.

Wat is De Uithaal en hoe kan ik meedoen? 
Vanaf 30 augustus worden er op 100% NL voor 6 weken lang de meest iconische uithalen gezongen door bekende Nederlanders. Weet jij welke BN'er de uithaal zingt? Stuur dan de tekst 'De Uithaal' via een bericht in de gratis 100% NL app! Als je wordt teruggebeld mag jij zeggen wie De Uithaal zingt. Heb jij het goed geraden? Dan win je de jackpot! Heb je het fout? Dan gaat er (bij ieder fout antwoord) €100,- extra in de pot! Lees hier meer over De Uithaal.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Vul hieronder je gegevens in

Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum *
Postcode *
Adres *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mail *
Wat is jouw favoriete uithaal en wat maakt deze uithaal voor jou zo bijzonder? *

Ik wil op de hoogte gehouden worden van andere acties van 100% NL.

Actie
Vrijdag 27 Augustus 2021

Bedankt voor je inzending!

Deel dit bericht:
Terug naar hoofdpagina
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL