Actie
Maandag 24 Februari 2020

Maak kans op een magische reis naar Disneyland® Paris

Droom jij al heel lang om naar Disneyland® Paris te gaan? Dan is dit je kans! Je maakt van maandag 2 t/m zondag 15 maart elke dag kans om een trip naar Disneyland® Paris te winnen tijdens Frozen Celebration. Benieuwd wat je hiervoor moet doen? Lees dan snel verder...

Dit wil ik winnen, wat moet ik doen?
Elke dag hoor je, op een wisselend moment, een audiofragment van één van de Frozen figuren op de radio. Hoor jij het Frozen figuur en weet je wie het is? App dan naar de studio om mee te spelen, en wie weet ben jij de gelukkige! De 100% NL app is op zowel een iPhone als een Android te downloaden. Niet alleen via de radio, maar je kan ook via onze Instagram en Facebook kans maken op deze geweldige reis!

Wat win ik?
- Verblijf voor twee nachten in Disney’s Sequoia Lodge voor 4 personen
- 3-daagse toegang tot de Disney Parken voor 4 personen
- Ontbijt in je Disney Hotel
- Omdat je in een Disney Hotel verblijft geniet je van Extra Magic Time, Disney Figuren in je hotel en gratis parkeren! 

Disneyland® Paris, Frozen Celebration
Beleef een hartverwarmend avontuur met Anna, Elsa en hun vriendjes. De magische krachten van de natuur brengen de Frozen legende weer helemaal tot leven! Nog t/m 3 mei 2020 staat Disneyland® Paris in het teken van Frozen tijdens Frozen Celebration met twee unieke belevenissen:

Frozen 2: An Enchanted Journey
Ontdek deze vrolijke nieuwe show in het Disneyland® Park, met Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven. Laat je meevoeren door de feestelijke nieuwe paradewagen en de dansers, die de magie van het betoverende Frozen 2 avontuur voor je ogen tot leven brengen.  

Frozen: A Musical Invitation
Maak een onvergetelijke muzikale ontdekkingsreis! Je Frozen vriendjes nemen je mee van Wandering Oaken’s Trading Post and Sauna helemaal naar de top van de Noordelijke berg. Goed nieuws! Deze beleving is het gehele jaar door te zien in Animation Celebration in het Walt Disney Studios® Park.

Meer weten? Je leest het hier.

 

 

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error