Actie
Maandag 28 September 2020

Maak kans op een magische reis naar Disneyland Paris!

Droom jij ervan om na maanden wachten weer naar Disneyland Paris te gaan? Dan is dit je kans! Je maakt van maandag 5 oktober t/m vrijdag 16 oktober elke dag kans op een magische reis naar Disneyland Paris.  

Dit wil ik winnen, wat moet ik doen?
Iedere dag, op een wisselend moment, hoor je magische Disney-geluiden en is het tijd om een geweldige prijs te winnen! Je hoort kort een fragment uit een Disney film. Weet jij welke film het is? Bel dan naar de studio (0909 - 7000 123) en maak kans op deze magische reis!

Het Disney Alarm - Extra kans!
Op vrijdag 16 oktober maken we er een nog groter feest van! Gedurende dag hoor je op 100% NL het 'Disney Alarm'. Heb jij gereageerd onder onze winactie op Instagram en heb jij op dát moment de laatste reactie, dan win jij deze geweldige reis! Heb je het eerste alarm gemist, niet getreurd! Het Disney Alarm gaat 3 keer af deze dag!

Houd ook onze social media kanalen goed in de gaten, want ook via Facebook en Instagram maak je nog eens kans op Disney verblijf!

Wat win ik?
- Verblijf voor twee nachten in een Disney Hotel voor 4 personen
- 3-daagse toegang tot de Disney Parken voor 4 personen 
- Ontbijt in je Disney Hotel
- Omdat je in een Disney Hotel verblijft geniet je van Extra Magic Time, Disney Figuren in je hotel en gratis parkeren! 

Disneyland® Paris is weer open: het is tijd voor magie!
Ga op reis door fantastische sprookjesachtige werelden vol avonturen en ontdek unieke avonturen in het Wilde Westen, de Caraïben, wonderlijke werelden of in een galaxy far, far away. Uiteraard zijn de Disney Figuren aanwezig voor fantastische selfies en kun je genieten van de attracties voor het hele gezin. In Disneyland Paris is er hard gewerkt om je, samen met je familie en vrienden, weer fantastische avonturen te laten beleven, waarbij veiligheid en gezondheid voorop staan!

Meer weten? Je leest het hier.

Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd bij heropening, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties, kijk op www.DisneylandParis.com voor meer informatie. Promotiematerialen laten de huidige operationele richtlijnen en veiligheids- en gezondheidsmaatregelen (zoals het verplicht dragen van een mondkapje voor gasten vanaf 11 jaar en afstandsmaatregelen) niet zien. Kijk op www.DisneylandParis.com voor belangrijke details die je moet weten voor je bezoek. 

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

 

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error