Actie
Maandag 9 Mei 2022

Maak kans op een reis naar Spanje!

¿Hola como estas? Hoe goed is jouw Spaans? Bij 100% NL maak je deze week kans op een Carbonell Spanje pakket én de hoofdprijs: een reis naar het zonnige Spanje! 

Ik wil meedoen, wat moet ik doen?
Van maandag 16 mei t/m donderdag 19 mei hoor je een bekende hit die deels gezongen wordt in écht Spaans maar ook een deel in nep Spaans. Kan jij horen of het Spaans is of niet? App naar de studio via de gratis 100% NL App met het juiste antwoord, win een Carbonell Spanje pakket en kwalificeer je voor de finale.

Op donderdag 19 mei spelen we de grote finale vanaf 19:00 uur waarbij Barry via een loting de grote hoofdprijs weggeeft: de reis naar het zonnige Spanje!

Extra winkans
Houd ook onze Instagram in de gaten. Ook hier maak je kans op een Carbonell Spanje pakket!

Carbonell | Spaans of niet quiz
Het woord El Bieros, is dat Spaans of niets? Speel ‘Spaans of Niets’ en kom er inmediato achter! Doe mee en maak kans op een reis mét Tapas Tour in Spanje of een van de 20 Carbonell pakketten. Ga nu naar www.spaansofniets.nl.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V.; Algemene voorwaarden van Carbonell en Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V. 

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error