Actie
Maandag 12 Augustus 2019

Maak kans op een VIP dag in het Dolfinarium

100% NL en het Dolfinarium gaan samen op zoek naar het “Geluksmoment” van jouw gezin. Het gezin met het mooiste, leukste of meeste unieke geluksmoment maakt kans op een VIP dag in het Dolfinarium met het hele gezin! 

Hoe kan ik dit winnen?
Upload jullie “Geluksmoment” door op de 'Doe mee' knop onderaan de pagina te drukken, en wie weet zijn jullie de winaar van deze fantastische prijs! Ook maak je via onze Instagram en Facebook pagina kans op tickets.

Dolfinarium
Ben jij klaar voor een spetterend dagje uit? Dompel jezelf onder in de wondere waterwereld van het Dolfinarium, het grootste zeezoogdierenpark van Europa!

Sta samen oog in oog met springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen. Met acht voorstellingen, vier speeltuinen én de waterattractie Waterpret, beleven jullie een dag om nooit te vergeten! Duik nóg dieper in het leven van de tuimelaar dolfijn en leer alles over hun lichaam en gedrag in DolfijnBrein. Of ontmoet de dieren die in onze eigen Noordzee leven in het Roggenrif. Echte durfallen stoppen zelfs hun hand even onder water om te ervaren hoe roggen en haaien aanvoelen. Wist jij trouwens dat veel haaien bedreigd worden? Kom langs in de Haaibaai en ontdek snel hoe jij ze kunt helpen!

Dolfinarium. Ontdek. Beleef. Bescherm

Aanvullende actievoorwaarden
De VIP arrangementen zijn geldig t/m 27 oktober 2019.
Een VIP arrangement bestaat uit:  Gratis ticket, fastpass en een fotomoment met dolfijn.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Doe mee
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error