Actie
Dinsdag 18 Juni 2019

Maak kans op je eigen Klussenier vakman voor 1 dag

100% NL klaart de klus! Je kent het wel… altijd genoeg dingen in en rondom het huis die nog verbouwd, gerepareerd en onderhouden moeten worden. 100% NL en De Klussenier schieten te hulp! Je maakt elke dag kans op het winnen van je eigen Klussenier vakman voor 1 dag, hoé handig is dat?

Ik wil dit winnen, wat moet ik doen?
Laat ons via het invulformulier weten wat je graag door een Klussenier vakman zou willen laten aanpakken. Welke onafgemaakte zaken liggen er bij jou thuis nog te wachten? Laat ons ook meteen waarom dit zelf nog niet gelukt is. 

Heb je jezelf opgegeven? Luister dan van maandag 24 t/m 28 juni vanaf 6 uur 's ochtends naar De Barry Paf Show. Wie weet bellen Barry & Patricia jou terug om je te hulp te schieten.

De Klussenier
De Klussenier is een landelijk dekkend netwerk van veelzijdig klusprofessionals met hun eigen klusbedrijf. Als consument kan je bij een Klussenier terecht voor alle opdrachten en projecten in en rondom het huis. Dit kan variëren van het renoveren van de badkamer of zolder tot het uitvoeren van onderhoudswerk. De Klussenier staat voor Vertrouwd Verbouwen. Dit betekent dat je kan rekenen op een betrouwbare en veelzijdige vakman, die werkt volgens duidelijke uitvoeringsvoorwaarden en 12 maanden garantie geeft op de uitgevoerde werkzaamheden. Ook ontvang je vooraf advies en een vrijblijvende offerte. Klusseniers vind je bij jou in de buurt en zij rekenen geen voorrijkosten.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen, de aanvullende actievoorwaarden en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Doe mee
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error