Actie
Vrijdag 21 Februari 2020

Maak kans op tickets voor Holland Zingt Hazes 2020!

Van ‘Zij Gelooft In Mij’ tot ‘Bloed, Zweet & Tranen’ en van ‘De Vlieger’ tot ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’… tijdens Holland Zingt Hazes staan de hits van André Hazes centraal en ook in 2020 belooft dat weer onvergetelijke avond te worden! Wil jij hier écht bij zijn? Lees dan snel verder!

Dit wil ik winnen, wat moet ik doen?
Zing via de gratis 100% NL App een nummer van André Hazes in. Selecteert een 100% NL DJ  jouw inzending en kom je in de uitzending? Dan zijn de vier tickets voor Holland Zingt Hazes 2020 van jou!

Extra kans maken?
Wil je extra kans maken op tickets voor Holland Zingt Hazes 2020?  Houd onze Instagram dan goed in de gaten! Zodra het “Hazes-alarm” afgaat op de radio wint de luisteraar die als laatste een reactie heeft geplaatst op de post de tickets.

Holland Zingt Hazes 2020
Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is 15 jaar na zijn overlijden nog steeds onsterfelijk. Hazes is van iedereen en voor iedereen. Holland Zingt Hazes heeft de afgelopen zeven edities in totaal al bijna 500.000 bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd. Bij elk concert zingen 15.000 bezoekers zijn hits uit volle borst mee. Deelnemende artiesten aan Holland Zingt Hazes 2020 zijn André Hazes, Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes, Gerard Joling, Miss Montreal, Samantha Steenwijk, Danny de Munk en Glennis Grace. Klik hier meer info & tickets!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error