Actie
Vrijdag 2 April 2021

Op 9 april zijn wij 100% voor jou!

Schrijf het maar in je agenda, want 9 april is 100% voor jou! Wil jij een eigen clublied, jezelf terughoren op de radio met een speciale naamjingle óf iemand verrassen met een persoonlijk live gezongen liedje? Het kan allemaal want 9 april zetten wij onze luisteraars in het zonnetje! 
Maak kans op een uniek plekje in de spotlight op 9 april! Luister mee vanaf 16:00 uur want deze dag staat helemaal in het teken van jou als luisteraar. We zingen live voor jou een persoonlijk clublied, je kan jezelf terughoren met een speciale naamjingle of we zingen jou als volger toe in een volgersliedje. Het kan allemaal, want deze dag is 100% voor jou! 
 
Hoe kan je meedoen?
Meedoen is simpel: volg 100pnl op Instagram. Stuur jouw volgbewijs door middel van een foto via Instagram naar ons toe. Of je ons nu al heel lang volgt of pas net bent begonnen met volgen, dat maakt niet uit. Met jouw volgbewijs maak je kans op deze speciale ervaring op 9 april.
 
Vanaf 16:00 uur tot middernacht maken we er een gezellige dag van speciaal voor jou als luisteraar samen met Stephan, Barry of Thomas & Niels. Doe mee door jouw volgbewijs te sturen en wie weet word jij verrast met één van deze bijzondere ervaringen. Het ene uur schrijven we een clublied voor jouw sportvereniging en het uur daarna zingt onze zangeres speciale naamjingles in zoals je ze normaal gesproken alleen van de dj’s hoort. Dus volg jij ons al op Instagram
 
 
 
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL