Actie
Maandag 23 Augustus 2021

Raad de uithaal en win de jackpot!

De Uithaal is terug! 6 weken lang hoor jij de meest iconische uithalen op de radio, gezongen door een bekende Nederlander. Weet jij welke BN'er de uithaal zingt? Laat het weten en win die jackpot! 

Wat moet ik doen?
Speel mee en raad de uithaal! Vanaf maandag 30 augustus hoor jij De Uithaal bij 100% NL. Denk jij te weten welke BN'er de iconische uithaal zingt? Stuur 'De Uithaal' via een bericht in de gratis 100% NL app! Word jij teruggebeld? Dan mag jij zeggen wie De Uithaal zingt. Heb je het goed? Dan win je de jackpot! Heb je het fout? Dan gaat er €100,- extra in de pot! De foute antwoorden vind je terug op Instagram in de stories!

Cash of Kans!
In Goedemorgen 100% NL bij Koen Hansen spelen we 'cash of kans'. De luisteraar heeft de keuze om direct te raden wie De Uithaal is en de jackpot mee naar huis te nemen óf te kiezen voor een extra kans.

Als een luisteraar kiest voor kans gaat het systeem draaien. Het systeem bepaalt willekeurig of er extra geld in de pot komt, een hint gegeven wordt of een boete betaald moet worden waardoor er geld uit de pot gaat. Deze cash of kans-ronde geldt alleen voor deze spelronde. 

Finalespel
Op vrijdag 8 oktober spelen we het finalespel waarbij de jackpot er sowieso uitgaat! Ieder half uur krijgt een luisteraar de kans om de laatste uithaal te raden! 

Lycamobile
Met een bundel van Lycamobile heb jij de ultieme vrijheid. Bepaal zelf hoeveel data je deze maand nodig hebt en pas dit gemakkelijk omhoog of omlaag aan. Nooit een rekening achteraf en geen maandelijkse verplichtingen. Kies een Holland Bundel met 5GB, 10GB of 20GB Data of ga voor SLIM bellen met een Alles in 1 Bundel. Nationaal & Internationaal Onbeperkt bellen naar 45 landen en 35GB Data. Wat jouw behoefte ook is, wij hebben een Bundel die bij jou past, iedere maand weer. Nu verkrijgbaar met kortingen tot 50%. Bij Lycamobile ben jij de BAAS! 

Voor deze actie gelden de Aanvullende voorwaarden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL