Actie
Maandag 2 Mei 2022

Speel mee met Bingen met Barry en win een televisie!

Weet jij niet meer welke serie je moet kijken of heb je alles al wel gezien? Barry zorgt dat jij up to date bent van de nieuwste en meest binge-waardige series voor een heerlijk avondje op de bank! Speel mee met Bingen met Barry en maak kans op een nieuwe televisie aangeboden door EP!

Ik wil Bingen met Barry, wat moet ik doen?
Op donderdag 5, 12 en 19 mei spelen we Bingen met Barry! Je hoort een fragment uit een serie en aan jou de taak om te raden uit welke serie het fragment komt. App je antwoord naar de studio via de gratis 100% NL app en wie weet word jij teruggebeld door Barry en kan jij je series kijken op een gloednieuwe TV van EP! 

EP
EP: is dé elektronicaspecialist bij jou in de buurt. Met 100 winkels en de webshop EP.nl zijn we altijd in de buurt voor jouw nieuwe TV, soundbar, wasmachine, koelkast, stofzuiger, laptop en heel veel meer. We hebben producten van alle topmerken, waaronder de nieuwste 2022-modellen TV, en bieden de beste service en advies op maat. Zoek je de ideale TV om te gamen of bingen, of een wasmachine die perfect past bij jouw situatie? Wij hebben ‘m en sluiten ‘m ook voor je aan! Shop online op EP.nl of zoek de winkel bij jou in de buurt. EP: die doet het. 

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error