Actie
Woensdag 1 September 2021

Speel mee met de gezondheidsquiz en win Plantina vitaminen!

De herfst is in zicht, dus dat betekent dat het slechte weer eraan komt. Maar gelukkig hoeven we onze dagelijkse vitaminen niet te missen, want vanaf maandag 6 september kan jij meespelen met de Gezondheidsquiz en maak je kans op Plantina vitaminen.

Ik wil meedoen, wat moet ik doen?
Vanaf maandag 6 september spelen we iedere maandag in De Barry Paf Show de Gezondheidsquiz. Geef je op via onderstaand invulformulier, word je teruggebeld door Barry, dan heb je de eerste €50,- al gewonnen en speel je mee met de quiz! Je krijgt 2 vragen, elk goed beantwoorde vraag is €100,- waard. Heb jij beide vragen goed, dan maak je kans op shoptegoed tot maximaal €250,- van Plantina.

Plantina voedingssupplementen
Sinds 1993 zijn Plantina vitaminen bekend vanwege haar hoog gedoseerde vitaminen, mineralen en voedingssupplementen. Er zijn producten voor jong, oud en vegetariërs en veganisten die gemaakt zijn met de best opneembare ingrediënten in optimale doseringen. Daarom is een minimaal aantal tabletten of capsules al genoeg en houd je grip op je gezondheid.

Wil je nog 10% extra voordeel?
Ga nu naar plantina.nl en bestel met de actiecode 100% NL voor 10% extra korting.

Vitamientjes
Bovendien ontvang je voor elke € 2,- die je besteedt 1 'vitamientje met een waarde van 20 cent die je kunt inwisselen voor je toekomstige Plantina vitaminen.

 

 

 Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Speel mee met de Gezondheidsquiz!

Laat hier je gegevens achter en speel mee!

Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum *
Postcode *
Adres *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mail *
Actie
Woensdag 1 September 2021

Bedankt voor het meespelen!

Deel dit bericht:
Bedankt voor het doorgeven!
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL