Actie
Maandag 14 Oktober 2019

Stuur jouw ultieme slaaptip in en maak kans op een boxspring van beter bed!

Iedereen heeft er wel eens last van, een slapeloze nacht. Wat is nou dé manier om lekker in slaap te vallen? Vanaf 14 oktober gaat Stephan op onderzoek uit om dat te achterhalen!

Heb jij de ultieme slaaptip waardoor je als een roosje in slaap valt? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur onderaan deze pagina jouw ultieme slaaptip in en luister van 14 oktober t/m 1 november naar Stephan. Word jij op de radio gebeld voor de ultieme slaaptip? Dan win je één van de Favorieten van Beter Bed (bekijk hieronder welke) en maak je gelijk kans op de hoofdprijs: een super comfortabele Kårlsson Boxspring Autentik Tunn!

Dit zijn één van de Favorieten van Beter Bed:

  • Jersey Hoeslaken
  • 3D hoofdkussen
  • 4 seizoenen dekbed synthetisch
  • Molton Select

Hoofdprijs: 
Een super comfortabele Kårlsson Boxspring Autentik Tunn. Wie deze hoofdprijs heeft gewonnen maakt een slaapexpert van Beter Bed op vrijdag 1 november bekend bij Stephan.

Beter Bed 
Beter Bed is al meer dan 35 jaar expert in slapen. Onze klanten erkennen deze expertise, want Beter Bed werd dit jaar voor de 4e keer op rij gekozen tot Beste Winkelketen in de categorie Slapen. In een tijd waarin maar liefst een kwart van alle Nederlanders kampt met slaapproblemen, is het de hoogste tijd om de Beter Bed Favorieten te introduceren: dé 16 beste slaapproducten uit het assortiment van Beter Bed. Deze Favorieten zijn door klanten het best beoordeeld, hebben de beste prijs én de beste levertijd: je slaapt al binnen één week in je favoriete bed, matras of beddengoed! De Favorieten zorgen voor een optimale slaapbeleving thuis, zodat ook jij kunt genieten van de beste nachtrust.

Voor deze actie gelden de Aanvullende voorwaarden, Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error