Actie
Woensdag 19 Mei 2021

Vind de HEBBUS en win een thuisstadion!

Zet de bitterballen en een drankje maar klaar, want het EK komt eraan! En hoe kan je dat beter volgen dan in je eigen thuisstadion? Vanaf 21 mei maak je kans op te gekke prijzen om jouw thuisstadion compleet te maken met o.a. een TV, koelkast of airfryer! 

Vanaf 21 mei zit Barry Paf iedere vrijdagmiddag tussen 16:00 en 19:00 uur verstopt in de HEBBUS ergens in Nederland. Door middel van verschillende hints kan jij erachter komen waar de bus staat. Weet jij op welke locatie de bus staat? Zorg dat je er als eerste bent en roep heel hard het codewoord: HEBBUS! Ben je inderdaad de eerste, dan win jij een compleet thuisstadion! 

Hou daarnaast goed onze social media kanalen in de gaten voor extra hints en zorg dat je de eerste bent!  

Expert: vertrouwd dichtbij
Expert is in 2020 voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot de Beste Winkelketen in de Elektronica branche van Nederland; iets waar we natuurlijk supertrots op zijn! Al jaren is Expert dé klantgerichte speciaalzaak in home-elektronica in Nederland. Je vindt bij ons alle betrouwbare merken.
En bestel je op expert.nl? Dan koop je altijd bij één van onze 140 lokale Expertwinkels, en dus altijd bij jou in de buurt! Dankzij deze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste advies en een passende service. Dat maakt Expert uniek!

Voor deze actie gelden de Aanvullende Voorwaarden, Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error