Actie
Maandag 14 September 2020

Welke Nederlandse artiest moet vereeuwigd worden?

Een gouden standbeeld van Tino Martin, een straatnaam voor Suzan & Freek of misschien een heel plein dat vernoemd is naar Marco Borsato... 100% NL gaat samen met jou op zoek naar de artiest die vereeuwigd moet worden. 

Nederland kent veel goede artiesten. De een draait al heel wat jaren mee, de ander komt net kijken. Maar welke Nederlandse artiest mag nou nooit meer vergeten worden en verdiend een plekje in het straatbeeld van Nederland? De komende twee weken vragen we jou een Nederlandse artiest te nomineren. Of diegene nu springlevend is en aan het begin van zijn carrière staat, of de artiest wellicht niet meer onder ons is, iedere artiest die iets heeft bijgedragen aan de Nederlandse popmuziek mag opgegeven worden. Voor de artiest waar de meeste stemmen voor binnen komen heeft 100% NL een heel bijzondere verrassing in petto! Plopt er al een naam op? Mooi! Breng dan snel je stem uit en wie weet wordt die artiest binnenkort verrast! 

100% NL staat de hele maand september in het teken van de Top van de Nederpop. We zetten het allerbeste van de Nederlandse popmuziek in de schijnwerper. Meer weten? Check dan snel de actiepagina!

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error