Actie
Maandag 26 Juli 2021

Welke ZomerTopper verdient een prachtig boeket van Topbloemen.nl?

Terwijl jij geniet van een welverdiende vakantie, wordt er thuis gezorgd dat de plantjes water krijgen, de kat voldoende eten krijgt en de tuin wordt gesproeid! Welke thuisblijver verdient volgens jou een prachtig boeket van Topbloemen.nl? 

Wat moet ik doen?
Wie zorgt er bij jou voor de planten, de huisdieren of de tuin terwijl jij heerlijk op vakantie bent? Samen met Topbloemen.nl gaan we op zoek naar jouw ZomerTopper! Geef hem of haar nu op via onderstaand invulformulier en wie weet wordt hij of zij verrast met een prachtig boeket van Topbloemen.nl.

Topbloemen.nl, dé nummer één in bloemen!                   
Wil je iemand feliciteren, bedanken of gewoon zomaar verrassen? Topbloemen.nl is hét adres om mensen blij te maken met bloemen. Ben je zelf niet in de gelegenheid om langs te gaan? Op Topbloemen.nl bestel je heel gemakkelijk jouw favoriete boeket met persoonlijk kaartje. De lokale bloemist bezorgt het boeket op de door jou gekozen dag, op elk gewenst adres in Nederland, maar ook in het buitenland. Of ben je op zoek naar een speciaal boeket voor een speciaal moment? Op Topbloemen.nl vind je mooi assortiment aan boeketten geschikt voor alle gelegenheden. Bestel nu hier jouw boeket met 10% korting! 

 

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL