Actie
Maandag 23 Maart 2020

Werk je in de zorg? Geef je dan nu op!

Zorgmedewerkers doen hun uiterste best om ons land weer veilig te maken! Omdat veel zorgmedewerkers in deze tijd langere werkdagen hebben en dubbele shifts draaien blijft er weinig tijd over om boodschappen te doen. Daarom verzorgt 100% NL de komende weken de dagelijkse boodschappen voor de mensen in de zorg. 

Chantal Hutten gaat vanaf vandaag dagelijks op zoek naar artsen, verpleegkundigen en schoonmakers die keihard aan het werk zijn tijdens deze moeilijke periode. Ken je iemand die in de zorg werkt? Geef diegene dan op via onderstaand invulformulier! De boodschappen ter waarde van €40,- per dag worden op dagelijkse basis geregeld, bezorgd en betaald. De actie is in samenwerking met 'Bezorg de Zorg'. 

Bezorg de Zorg
Afgelopen zaterdag werd het platform 'Bezorg de Zorg' gelanceerd. Tienduizend leden van Roamler, een werkplatform waar normaal gesproken tegen betaling werkzaamheden worden uitgevoerd, gaan in het hele land vrijwillig boodschappen doen voor zorgprofessionals die druk zijn met alle zorg ten tijde van de coronacrisis.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error