Actie
Maandag 4 Juli 2022

Wij zijn op zoek naar het Foutste Appje van het Jaar!

Ooit wel eens een ietwat ongemakkelijke foto naar de verkeerde persoon geappt of door autocorrectie een beschamend bericht naar je manager verstuurd? Deel nu jouw verhaal en maak kans op de titel: het Foutste Appje van het Jaar!

Als we eerlijk zijn, hebben er allemaal wel eens mee te maken gehad. Het kan de beste overkomen, maar een tikkeltje gênant is het wel. Van maandag 18 juli t/m woensdag 27 juli gaan we in De Barry Paf Show op zoek naar het meest genante verhaal. Deel jouw verhaal via onderstaand invulformulier en wie weet word jij genomineerd. Met jouw Foute Appje maak je kans op een typcursus, zodat de typfouten niet meer zullen voor komen, en shoptegoed t.w.v. € 100,- voor accessoires van Mobiel.nl. Op donderdag 28 juli spelen we de grote finale en wordt er één verhaal gekozen als het Foutste Appje van het Jaar, die wint ook een gloednieuwe iPhone 13 Pro!

Voorwaarden:
- Je moet het appje zelf verstuurd hebben.
- Je moet het kunnen aantonen door middel van een screenshot.

Dus heb jij per ongeluk 'de hatelijke groeten' gestuurd in plaats van 'de hartelijke groeten' naar je baas? Laat het ons weten en nomineer jezelf voor het Foutste Appje van het Jaar.

 

De nieuwe iPhone 13 Pro wordt je aangeboden door Mobiel.nl
Dé winkel met telefoons en abonnementen. Mobiel.nl zet alle telefoons en abonnementen overzichtelijk op een rijtje, zodat jij slim zelf kunt kiezen én kopen wat het beste bij je past. Wie slim kiest, kiest bij Mobiel.nl

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error