Actie
Donderdag 1 Augustus 2019

Win €100,- met de Zomerhit van 100!

Kan jij in de dure zomermaanden wel wat extra vakantiegeld gebruiken? Luister dan de hele maand augustus naar 100% NL want de Zomerhit van 100 is geld waard!

Ik wil die €100,- winnen, wat moet ik doen?
Luister van maandag 12 augustus t/m zondag 1 september naar 100% NL. Elke dag kiezen we één zomerhit als de Zomerhit van 100 en dat maken we bekend op de radio. Hoor je deze zomerhit op 100% NL? App dan naar de studio met de gratis 100% NL App. Stuur jij het 100ste appje? Dan win jij €100,-!

Contactloos betalen
Contactloos betalen met betaalpas en mobiele telefoon (mobiel aftikken) doen we allemaal. Het is snel, veilig en makkelijk. Bij kleine bedragen tot en met 25 euro is het ideaal omdat er meestal geen pincode nodig is. Boven dit bedrag wordt wel om een pincode gevraagd of moet je bevestigen met je vinger of face-ID. Contactloos betalen deden we al langer al met een betaalpas of Android smartphone maar het kan nu ook met een wearable of Apple Pay Betaal snel, betaal safe, betaal simpel ….. Contactloos betalen, 't is zo gepiep-piep-piept! Wil je meer informatie over contactloos betalen en hoe het werkt? Ga dan naar PIN.NL.

 Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error