Actie
Maandag 15 November 2021

Win de speciale 100% NL editie van het spel Hint!

Ben jij een fanatieke speler tijdens een spelletjesavond en kan je niet wachten om je vrienden in te maken? Dan heeft 100% NL het ultieme spel voor jou! Het bekende spel HINT maar dan compleet in een 100% NL jasje.

Ik wil Hint winnen, wat moet ik doen?
Speel mee met HINT Go! Weet jij welk Nederlands duo hieronder wordt beschreven? Laat het weten via onderstaand invulformulier en wie weet kan jij binnenkort je vrienden uitdagen met de speciale 100% NL editie van HINT Go!

Lach je rot met HINT GO 100%NL 
Tijdens het partyspel HINT ga jij met je teamgenoten raden, uitbeelden, tekenen en neuriën, maar vooral heel veel lachen tijdens het spelen van dit vermakelijke bordspel. Speel HINT om een hint te krijgen, een hint te geven en als je echt goed bent, een hint te stelen. Maar kijk uit voor de verboden begrippen.

In samenwerking met 100% NL introduceert Asmodee een speciale, compacte on the GO editie van HINT! Deze versie draait volledig om Nederland, dat betekent dus veel Nederlandstalige liedjes neuriën, Nederlandse sporten uitbeelden en veel typisch Nederlandse tradities en gewoontes om te tekenen, uit te beelden of te beschrijven. Met maar liefst 150 kaarten is een avond vol hilariteit gegarandeerd! De kaarten zijn ook te gebruiken als aanvulling op het originele HINT bordspel. 

Bestel nu HINT, de speciale 100% NL editie, via bol.comwehkampTop1ToysBruna én Blokker!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Speel mee met HINT GO

Weet jij welk Nederlands duo werd beschreven? Laat het weten en wie weet kan jij binnenkort je vrienden uitdagen met de speciale 100% NL editie van HINT Go!

Voornaam *
Achternaam *
Postcode *
Adres *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mail *
Welk Nederlands duo zoeken we? *

Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden van informatie en actie van Asmodee

Actie
Maandag 15 November 2021

Bedankt voor het meespelen!

Deel dit bericht:
Bedankt voor het meespelen!
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL