Actie
Maandag 7 Oktober 2019

Win een avond en nacht aan boord van de MSC Grandiosa!

Heb jij ooit overnacht op een echt cruiseschip met o.a. een zwembad en bioscoop aan boord? Dit is jouw kans!

In het weekend van 12 en 13 oktober en het weekend van 19 en 20 oktober maak jij kans op een cruise op het nieuwste cruiseschip: MSC Grandiosa. Dat is nog niet alles… je mag er borrelen, dineren, feesten, slapen en ontbijten! Dus dat wordt uitgebreid genieten van alle luxe aan boord.

Wat moet je doen?
Luister in het weekend van 12 en 13 oktober en het weekend van 19 en 20 oktober naar Colin Banks op 100% NL. Weet jij de cruise bestemming waar we naar op zoek zijn? App dan naar de studio met de gratis 100% NL App. Kom je in de uitzending? Dan ben je één van de gelukkigen die op 4 november een overnachting op een echte cruise mag ervaren!

Extra kans maken
Klik hieronder op 'Doe mee!', geef antwoord op de drie vragen en laat je gegevens achter in het invulformulier. Aan het eind van de actie verloten we hier ook nog een aantal cruise overnachtingen.

Inhoud van de prijs
• Betreft een all inclusive ervaring, inclusief cocktail, diner, feest en entertainment inclusief overnachting in een tweepersoonshut (alleen volwassenen toegestaan).
• Inchecken op 4 nov om 14.00 uur- uitchecken 5 nov om 9.00 uur.
• Locatie: Cruiseterminal Rotterdam
• Eventuele reis-en parkeerkosten zijn voor eigen rekening
• High-end dranken tegen betaling
• Minimaal leeftijd 18 jaar en in het bezit van een geldig paspoort of ID-kaart
• De prijs is niet overdraagbaar

MSC Cruises
MSC Cruises is 's werelds grootste privé-cruiserederij en marktleider in Middellandse Zee, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en de Verenigde Arabische Emiraten. Daarnaast varen de schepen ook in onder andere Noord-Europa, Caribbean en de Verenigde Staten. MSC Cruises heeft een van de jongste cruisevloten op zee met momenteel 17 ultramoderne, zeer innovatieve en elegant ontworpen schepen. Ze bieden een ongeëvenaarde vakantie-ervaring. Je pakt een keer je koffer uit en bent (bijna) iedere dag op een andere plaats. Met haar uitgebreide kinderprogramma verwelkomt MSC Cruises veel gezinnen aan boord. Maar ook jongeren, koppels, honeymooners en senioren zullen zich onmiddellijk thuis voelen door de warme gastvrije sfeer aan boord. Boek nu je vakantie op msccruises.nl!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Doe mee!
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error