Actie
Zaterdag 23 November 2019

Win een kantinefeest!

Barry Paf is op zoek naar de sfeermaker van jouw sportvereniging. Wie is altijd aanwezig op de club en in voor alle feestjes? Geef hem dan op en maak kans op een 100% NL Kantinefeest en een kledingcheque van No Excess.

Dit wil ik, wat moet ik doen?
Geef jouw favoriete sfeermaker op via het invulformulier hieronder of via de 100% NL App en geef aan waarom je speciaal hem/haar opgeeft voor deze actie. Wie weet wint jouw sfeermaker dan een No Excess kledingcheque. Daarbij maakt jouw sportvereniging kans op een 100% NL kantinefeest, dat wordt mede mogelijk gemaakt door No Excess. 

Luister van 9 t/m 13 december naar De Barry Paf Show, de opgever wordt hier namelijk opgebeld. In De Barry Paf Show maak je van maandag t/m donderdag kans op een kledingcheque en op vrijdag 13 december wordt de winnaar van alle opgegeven sfeermakers bekendgemaakt. De winnaar wint het 100% NL Kantinefeest!

De 100% NL app is op zowel een iPhone als een Android te downloaden.


No Excess
No Excess wil dat elke man zich op ieder moment van de dag comfortabel voelt. Op het werk, langs het sportveld of tijdens een avond uit, comfortabele kleding maken voor mannen is hun grootste doel. Of je nou op zoek bent naar stretch denims, zachte truien of een perfect vallend overhemd van de fijnste kwaliteit, No Excess heeft het allemaal. Naast comfort is het de nuchtere houding, de kwaliteit en de tijdloze uitstraling wat No Excess doet uitspringen. Wat je ook doet, zorg dat je kleding niet in de weg zit. Ervaar zelf de comfort van No Excess. 

 

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error