Actie
Maandag 19 April 2021

Win een oranje tompouce van 1,5 meter!

Wie gun jij een HEMA-oranje-tompouce een 1,5 meter? Is het de verpleegkundige van het ziekenhuis, de juf van je kinderen of je ouders omdat je ze zo lang niet hebt gezien? Laat het weten en maak kans op een heerlijke oranje tompouce van 1,5 meter op Koningsdag! 

Wat moet je doen?
Wie wil jij verrassen op Koningsdag met oranje tompouce van 1,5 meter? Laat via onderstaand invulformulier weten wie en waarom jij diegene wilt verrassen. Word jij teruggebeld door Koen, Thomas, Colin, Martijn óf Stephan, dan kan jij heerlijk genieten van deze 1,5 meter lange tompouce!

Extra kans online
Houd ons Facebook & Instagram kanaal goed in de gaten. Hier maak je namelijk ook nog eens kans op een HEMA oranje tompouce van 1,5 meter.

HEMA
Ook dit jaar is jouw Koningsdag niet compleet zonder de enige echte HEMA oranje tompouce. Deze kan je alvast vooruitbestellen, nu 3+1 gratis. Daarnaast is er ook een heus HEMA koningsdagspel waar je aan mee kan doen. Het enige wat je nodig hebt om mee te doen is je mobiele telefoon en een geldig e-mailadres.  Denk jij te weten uit hoeveel oranje tompoucen de virtuele HEMA-tompouceletters bestaan, geef dan jouw schatting door en maak kans op de hoofdprijs van een jaar lang gratis tompoucen of een van de andere mooie prijzen. 
Ga naar hema.nl/koningsdag voor meer informatie en om mee te doen..

 

 

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL