Actie
Dinsdag 3 December 2019

Win tickets voor Groots met een zachte G 2020!

Ben je klaar voor een avond vol bekende meezingers en Brabantse gezelligheid? In juni 2020 staat Guus Meeuwis voor het vijftiende jaar op rij in het Philips Stadion in Eindhoven met zijn Groots met een zachte G concerten en jij kunt erbij zijn! Vanaf 9 december maak je bij ons kans op kaarten voor Groots met een zachte G 2020 - de jubileumeditie!

Om het feest nog grootser te maken is de editie van zondag 14 juni een speciale EK-editie. Naast het Groots met een zachte G concert geniet je dan ook in het Philips Stadion van de EK wedstrijd van het Nederlands elftal!

Ik wil naar Groots met een zachte G 2020 op zondag 14 juni, wat moet ik doen?
Hoor jij de oproep van Guus op 100% NL? App dan ‘GROOTS’ naar de studio met de 100% NL App. Bellen we je terug en kom je in de uitzending? Dan win jij de tickets voor Groots met een zachte G 2020!

Groots met een zachte G 2020
In juni 2020 staat Guus Meeuwis voor het vijftiende jaar op rij in het Philips Stadion in Eindhoven met zijn Groots met een zachte G concerten. Sinds de eerste editie in 2006 is Groots met een zachte G uitgegroeid tot het grootse jaarlijkse muziekspektakel van een soloartiest in Nederland. Op vrijdag 12 juni 2020 luidt Guus voor het vijftiende jaar op rij de zomer in met Groots met een zachte G – de Jubileumeditie. “Als kind droomde ik er al van ooit te spelen in het Philips Stadion, als voetballer. In 2006 stapte ik voor het eerst het podium op in dit stadion, als zanger! En wat is er veel gebeurd: we hebben feest gevierd, gezongen, gedanst en gesprongen. We hebben gehuild, vrienden gemaakt, maar vooral veel gelachen. Gejuicht om oranje, bijzondere gasten ontvangen en de miljoenste bezoeker groots onthaald. Maar bovenal hebben we veel, heel veel plezier gemaakt met zijn allen! Vijftien jaar, wat een tijd, wat een publiek. En het mooie is, we zijn nog lang niet klaar. Die vijftien jaar gaan we volgend jaar Groots vieren met iedereen!”, aldus Guus.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error