Actie
Maandag 12 Augustus 2019

Win tickets voor Strandfestival ZAND!

Wil jij op het strand van Almere genieten van de leukste liveoptredens van onder meer André Hazes, Guus Meeuwis en Maan? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Deze hele week maak je in de Barry Paf Show en bij Stephan Jacobs kans op vier tickets voor Strandfestival ZAND! Dus zorg alvast dat je drie vrienden uitkiest die je mee zou willen nemen en lees snel verder hoe jij kans maakt op die kaarten.

Ik wil naar Strandsfestival ZAND, wat moet ik doen?
Laat via de gratis 100% NL app weten wat jouw mooiste, grappigste of leukste moment van de zomer is en wie weet kom jij in de uitzending en ga je er vandoor met vier tickets!

Strandfestival ZAND
Loop een dag lang heerlijk over het strand van Almere en geniet overal van verrassende acts en muziek: liveoptredens van de beste Nederlandse artiesten bij het hoofdpodium, springen op dancemuziek van bekende DJ’s bij ZAND Danst en ouderwets losgaan bij ZAND Feest. Vier samen met je vrienden nog één keer de zomer tijdens de 12e editie van Strandfestival ZAND op zaterdag 24 augustus 2019! Check voor de line up & meer info: Strandfestival ZAND

 Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error