Actie
Zaterdag 25 Juni 2022

Win tickets voor Toppers In Concert 2022!

Glitterboa, check! Wijde 70’s broek, check! Plateau zolen en een flower power outfit, check! Jongens, we zijn er klaar voor… het grootste meezingfeest van het jaar is terug! Toppers In Concert 2022 de Flower Power Editie… met Jan, Jeroen, Gerard, René, een waslijst aan gastartiesten, en jij kunt erbij zijn!

Ik wil naar Toppers In Concert 2022, wat moet ik doen?
Wil jij naar Toppers In Concert 2022? Dan moet je natuurlijk wel met allerlei nummers mee kunnen zingen. Stuur een appje naar de 100% NL Studio, kom je in de uitzending? Dan mag je een poging wagen om het nummer af te zingen. Doe je dat foutloos? Dan win je vier tickets voor Toppers In Concert 2022!

TOPPERS IN CONCERT 2022 HAPPY TOGETHER  ‘THE FLOWER POWER EDITION’ 
Jaaaaa… we mogen weer. Wat hebben we jullie gemist! Op VRIJDAG 18 NOVEMBER & ZATERDAG 19 NOVEMBER Toppers in Concert 2022 met als thema HAPPY TOGETHER ‘THE FLOWER POWER EDITION’. ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’! De leefwijze van de hippie was gericht op ‘Peace, Love, Unity & Respect’ waar de Toppers concerten ook al jaren voor staan. Muziek en de Toppers concerten brengen mensen samen en laten ons schouder aan schouder staan. Niet voor niets wordt Toppers in Concert al jaren het feest van verbroedering en saamhorigheid genoemd.  

We gaan ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem en muzikale gasten als MART HOOGKAMER, ROLF SANCHEZ, EMMA HEESTERS en DONNIE. Alle info? Klik hier!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error