Nieuws Nieuws
veelliefsuitholland.png
| Televisie

Nieuw datingprogramma à la Boer Zoekt Vrouw: Veel Liefs uit Holland

Vanaf eind augustus kan tout Nederland weer wegzwijmelen bij een nieuw datingprogramma op Net 5: Veel liefs uit Holland! Het is een beetje net als Boer Zoekt Vrouw, maar toch weer nét iets anders.


Tien mannen en vrouwen gaan op zoek naar hun grote liefde. De vrijgezellen wonen verspreid over de wereld; van Bangkok tot Los Angeles en van Zwitserland tot Parijs. Allemaal hopen ze op een grote liefde die voor hen alles wil achterlaten. Zo romantisch... 


Sla je slag
Voor wie trouwens smacht naar een soort Suits-achtige romance, sla je slag! Want je kunt je dus nog HIER aanmelden. De eerste aflevering van het programma is wel al op 29 augustus te zien. Maar we moeten nog wachten tot het voorjaar van 2018 tot Veel Liefs uit Holland definitief van start gaat. De opnames vinden dus plaats in de herfst/winter.


Vrijgezellen
In de eerste aflevering maken we kennis met de tien felbegeerde vrijgezellen en krijgen we alvast een kijkje in hun leven daar: wie zijn ze, wat doen ze en waar zijn ze naar op zoek. Is het wat? Niet vergeten om te schrijven (of schrijf stiekem een vriend(in) in).


Het programma wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam.


Babette van Veen.jpg
| Showbizz

Babette van Veen denkt nog vaak aan Guusje

lodewijk_hoekstra (1).jpg
|

Lodewijk Hoekstra nieuwe tuinman bij SBS6


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?