Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Kerst
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
DJ

Chantal Hutten

‘Goedlachs, spontaan en een ervaren Netflixer'; ontmoet Chantal!

Per toeval kwam Chantal Hutten in contact met radio. In 2014 ging ze nietsvermoedend naar een open dag in Hilversum. Het was het eerste moment dat ze in aanraking kwam met het radiovirus en wist het vanaf dat moment he-le-maal zeker; "ik ga radio maken!" Van 1 september tot 3 december 2018 luidde Chantal samen met jou het weekend in op 100% NL, en maakte ze jouw weekend nog net een beetje leuker. Daarna was Chantal twee jaar lang van maandag t/m vrijdag te horen op 100% NL met haar middagshow. Nu komt haar focus op iets anders te liggen gaat ze een studie volgen voor verpleegkundige. Soms kan je haar nog terug horen bij 100% NL, want ze blijft verbonden aan 100% NL als invaller.

Beauty met de brains

Chantal is een echte shopaholic, geld uitgeven noemt ze dan ook zelf als één van haar kwaliteiten. Wanneer ze iets wilt hebben, moet het ook nú. Als het einde van maand nadert –en dus ook haar spaarrekening-, is Netflix haar beste vriend. Series bingewatchen is favoriet. Daarnaast is Chantal de beauty met de brains van 100% NL; ze studeerde psychologie en geschiedenis aan de universiteit, nog voordat ze haar passie voor radio ontdekte. De studies bleken het dan ook niet helemaal te zijn. Ze gooide het roer om, koos voor de opleiding communicatie en ging aan de slag met haar radiodroom. En zo geschiedde!

Benieuwd naar Chantal?

Stuur Chantal een berichtje via de 100% NL app of volg haar op Instagram of Twitter.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL