Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
DJ

Chantal Hutten

‘Goedlachs, spontaan en een ervaren Netflixer'; ontmoet Chantal!

Per toeval kwam Chantal Hutten in contact met radio. In 2014 ging ze nietsvermoedend naar een open dag in Hilversum. Het was het eerste moment dat ze in aanraking kwam met het radiovirus en wist het vanaf dat moment he-le-maal zeker; "ik ga radio maken!" Van 1 september tot 3 december 2018 luidde Chantal samen met jou het weekend in op 100% NL, en maakte ze jouw weekend nog net een beetje leuker. Vanaf 3 december is Chantal verhuisd naar de middagshow, waar je haar van maandag t/m donderdag van 16:00 tot 19:00 uur hoort. Haar aanstekelijke lach is niet te missen op 100% NL!

Beauty met de brains

Chantal is een echte shopaholic, geld uitgeven noemt ze dan ook zelf als één van haar kwaliteiten. Wanneer ze iets wilt hebben, moet het ook nú. Als het einde van maand nadert –en dus ook haar spaarrekening-, is Netflix haar beste vriend. Series bingewatchen is favoriet. Daarnaast is Chantal de beauty met de brains van 100% NL; ze studeerde psychologie en geschiedenis aan de universiteit, nog voordat ze haar passie voor radio ontdekte. De studies bleken het dan ook niet helemaal te zijn. Ze gooide het roer om, koos voor de opleiding communicatie en ging aan de slag met haar radiodroom. En zo geschiedde!

Benieuwd naar Chantal?

Stuur Chantal een berichtje via de 100% NL app of volg haar op Instagram of Twitter.

Chantal is van maandag t/m donderdag van 16:00 tot 19:00 uur te horen op 100% NL, en op vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur.


Deel dit bericht:

Gemist

Bekijk meer
Laad meer gemiste programma's
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error