Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
DJ

Martijn La Grouw

''Mijn allergrootste wens is om ooit een keer mee te doen aan de Slimste Mens. Als dat is gelukt, dan is mijn leven compleet.''

Favoriete Nederlandstalig nummer allertijden
 
Verschrikkelijk moeilijke vraag, maar dan ga ik voor ‘Onderweg’ van Abel. Prachtig liedje, maar het heeft me ook – min of meer – m’n VWO-diploma opgeleverd. Tijdens het blokken voor m’n examens had ik dit nummer op repeat gezet. Om m’n gedachten te ordenen, zeg maar. M’n buren moeten knèttergek geworden zijn, maar ik ben wel mooi geslaagd. 

Wat is jouw guilty pleasure?  
Op muziekgebied? Boybandliedjes. Maar mijn állergrootste guilty pleasure is een TV-programma. ‘Rail Away’, ken je dat? In die show zie je treinen rijden, door allerlei mooie oorden in de wereld. Lekker voice-overtje erbij… Als ik dat kijk, ken ik in 1 klap het fenomeen stress niet meer.

Waar mogen wij jou voor wakker maken?  
Nou, liever heb ik dat je me gewoon laat liggen…  Maar wanneer je me meeneemt op reis, dan ben ik je man!

Wat weet Nederland nog niet van jou? 
Dat ik een ontzettende nutteloze-feitjes-nerd ben. Mijn allergrootste wens is om ooit een keer mee te doen aan de Slimste Mens. Als dat is gelukt, dan is mijn leven compleet.

Wat wilde je vroeger worden?
Ik had allerlei fases. Het begon bij profvoetballer, maar ik had te weinig talent. Toen werd het boswachter, maar ik had te weinig verstand van natuur. Toen wilde ik fysiotherapeut van Oranje worden, maar ik had teveel lol in het studentenleven. Uiteindelijk heb ik mijn diploma Journalistiek gehaald, maar is het denk ik maar goed dat ik bij de radio terecht ben gekomen.

Deel dit bericht:

Highlights

Laad meer nieuwsartikelen

Gemist

Laad meer gemiste programma's
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error