Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Kerst
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Gemist

Thomas van Empelen

Enthousiasteling, muziekliefhebber en een échte keukenprins; dit is Thomas!

Van kleins af aan was Thomas al gefascineerd door muziek. Als zijn moeder met huishoudelijke klusjes in de weer was, zorgde Thomas voor het nodige vermaak met het draaien van haar favoriete plaatjes. Des te ouder hij werd, des te groter zijn passie voor radio. Bij besloot; een groter publiek dan alleen zijn moeder moest minstens lukken. Met de middelen die hij had, bouwde hij een studio. Via een internetverbinding ging hij live, zijn eigen radiostation Planet Radio was een feit. Op dat moment was Thomas nog maar veertien jaar oud. Ook tijdens zijn studietijd bleef Planet Radio in de lucht, zijn studentenkamer had meer weg van een studio dan een plek om te studeren. De studio was dan ook dé plek waar al zijn vrienden zich verzamelde, want tja; -the show must go on!- Hij ging aan de slag bij het lokale radiostation van Haarlem, waar zijn droom meer vorm begon te krijgen. Na een succesvolle stage bij 100% NL maakt hij sinds februari 2018 een vast onderdeel uit van de programmering. 

Festivalganger

Niet alleen tijdens werktijd, ook in zijn vrije tijd houdt Thomas zich bezig met muziek. Zo is hij iedere zomer wel op één of meerdere festivals te vinden om op zoek te gaan naar nieuwe bandjes en muziekstromingen. Ook houdt deze jock van kokkerellen, regelmatig haalt hij alles uit de kast om indruk te maken op vrienden met zijn kookkunsten. Thomas zal je trouwens niet snel in zijn eentje zien Netflixen, hij drinkt liever een biertje met gezellige mensen om zich heen. 

Meer weten van Thomas?

Dat kan! Stuur Thomas dan een berichtje via de 100% NL app of volg hem op Twitter of Instagram.  

Thomas is van maandag tot en met donderdag tussen 10:00 en 13:00 uur te horen op 100% NL.

Deel dit bericht:
Terugluisteren
Helaas is het om auteursrechtelijke redenen op dit moment niet mogelijk om de uitgezonden radioprogramma's op een later tijdstip terug te luisteren. Uiteraard doen we ons best om het terugluisteren van onze programma's zo spoedig mogelijk weer aan te kunnen bieden. Onze excuses.
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL